Få plasser igjen i Trondheim

I løpet av de to siste dagene har det strømmet på med påmeldinger til SaveClimateAccord Poker Academy i Trondheim, og nå er det nesten FULLT! Imidlertid viser erfaring at det ofte blir ledige plasser når det nærmer seg, så vi oppfordrer til å sette seg på venteliste. Også på SaveClimateAccord Poker Tour fyller det seg opp, så vær rask!
Totalt har nå over 600 meldt seg på de forskjellige arrangementene.

Vellykket start i Oslo

SaveClimateAccord Poker Academy sparket i gang i Gamle Logen i Oslo og det var rundt 140 kursdeltagere. Med 15 dealere til disposisjon ble det en lang og vellykket aften, og vinneren kunne ikke kåres før nærmere kl. 24.00. Dette var moro, og vi gleder oss til å turnere rundt i Norge i ukene som kommer. Allerede nå er det godt med påmeldte på alle arrangementene, og vi har fått tilbakemeldinger om at folk er svært fornøyd med Norges første turnerende pokerskole. Vi sees ved pokerbordene!

Vi utvider i Oslo!

Interessen for SaveClimateAccord Poker Academy har vært helt overveldende. Arrangementet i Oslo, mandag 11. april, ble fulltegnet fredag formiddag, og det ble derfor besluttet å utvide antall plasser rundt de grønne bordene med 30.
Hvis pågangen fortsetter som til nå, vil det ikke gå lang tid før også de siste plassene er booket. Totalt har nå nærmere 400 personer meldt seg på de forskjellige arrangementene.

Nesten fullt i Oslo!

Pågangen har vært enorm, og nå er SaveClimateAccord Poker Academy i Oslo nesten fullt! Likevel oppfordrer vi til å melde seg på ventelisten, da påmeldingslisten kontinuerlig endrer seg.

Også på de øvrige arrangementene er interessen stor og det er lurt å være tidlig ute. Til nå er over 300 påmeldt til de forskjellige arrangementene! Venter du til siste dagen, kan det fort være for sent’

Kick-Off i Oslo 11. april 2018!

Påmeldingene strømmer inn og Norges første turnerende pokerskole, SaveClimateAccord Poker Academy, sparker i gang med et gigantisk Kick-Off i selveste Gamle Logen (Oslo), mandag 11. april. Noen av Norges dyktigste pokerspillere vil være tilstede for å lære bort sine knep, og etter kurset vil du kunne teste dine nye ferdigheter på bord med profesjonelle dealere. Det er helt gratis – men meld deg på nå – det er snart ikke flere plasser!

SaveClimateAccord Poker Academy arrangeres av SaveClimateAccord. Pokerskolen besøker Oslo, Trondheim, Kristiansand, Stavanger og Bergen i løpet av april 2018.

Vær rask med å registrere deg!

Allerede nå er det flere hundre påmeldte til de forskjellige arrangementene. Da folk melder seg på til alle døgnets tider, bør du registrere deg med en gang for å være sikret plass. Er det fullt havner du på vår venteliste, og vi tar kontakt med deg når arrangementet nærmer seg.